— Menu —
Antipasti / Voorgerechten
- Il Vitello Tonnato / Kalfsgebraad - tonijnsaus
- Il Filetto Carpacciato di Manzo / Rundscarpaccio
- Il Salmone Carpacciato / Carpaccio van zalmhaasje
- Il Stuzzicare al Gran Gusto / Aperitiefschotel van het huis
- Le Melanzane alla parmigiana con burrata / Aubergines en burrata
I primi piatti / Pasta's
- I Ravioli Burro e Salvia / Gevulde ravioli - botersaliesausje
- Le Penne al Ragù di Bue / Penne - langzaam gegaarde rundsragoût
- Le Trofiette al Pesto dello Chef / Trofiette - basilicumpesto
- Gli Spaghetti alle Vongole / Spaghetti - venusschelpen
- Lasagna 'Gran Gusto' / Verse huisgemaakte lasagna
I secondi piatti / Hoofdgerechten
- Cotolette di Agnello / Lamskoteletten
- La Saltimbocca alla Romana / Kalfsvlees - parma - salie
- La nostra Tagliata / Entrecote - rucola - parmezaan
- L' Halibut alla Pizzaiola / Heilbot - pizzaiolasaus
- La Spigola con Contorno di Caponata / Zeebaarsfilet - zuiderse groentjes
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met pasta of patatjes in de oven en een slaatje -
Per I nostri Piccoli Ospiti / Voor onze kleine gasten
- Le Polpettine della Nonna / Gehaktballetjes - tomatensaus
- La Milanese per I più Forti / Gepaneerd kalfslapje
- Le Penne fantasia come vuoi tu / Penne - saus naar keuze (pesto - tomatensaus - ragoûtsaus)
Dolci / Desserts
- Tiramisù / Savoiardi - mascarpone - koffie
- Selezione di Formaggi Italiani / Italiaans kaasbordje (Lourdon)
- Panna Cotta con Ananas Carpacciato ed un Croccantino / Roomdessertje - ananas
- Tartuffo Nero o Bianco / Ijsballetje - seizoensfruit
- La Cassata Siciliana / Ijstaart - geconfijt fruit
Suggestione Gran Gusto / Suggesties
- Elke donderdag verse Ossobuco
- Elk weekend bijkomende suggesties